Els centres cívics de Tarragona ofereixen un estiu ple d'activitats per als més petits

Enguany hi ha una oferta major d'activitats a l'aire lliure com ioga o teatre | L'artisa Berta Artigal ha col·locat unes pintures al terra dels patis dels centres per indicar els espais que han d'ocupar els infants
La intervenció artística de Berta Artigal al centre de Sant Pere i Sant Pau. | CEDIDA
 

La xarxa de centres cívics de Tarragona no ha volgut deixar passar l'oportunitat que ofereix la represa de l'activitat i ha programat un seguit d'activitats, la majoria d'elles a l'aire lliure, per tal que els infants puguin viure l'estiu als centres de la ciutat. Fins al pròxim dimarts, 30 de juny, estarà obert el termini per a inscriure's a les activitats, totes elles gratuïtes, a través de la pàgina web de l'Ajuntament. 

Entre les activitats que s'ofereixen, que la xarxa de centres cívics ha publicat en una programació completa, n'hi ha 21 que es faran a l'aire lliure. Ioga, 'sketching' urbà, balls llatins sense parella, gòspel, 'txikung', taitxí o teatre són algunes d'aquestes. D'altra banda, es faran altres tipus de tallers en espais tancats, com els de dibuix i pintura, de restauració de mobles o de ceràmica.

Art aprofitant la distància de seguretat

Per delimitar els espais als participants i complir amb les mesures de seguretat, l’artista Berta Artigal està fent una intervenció artística al terra dels patis dels centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant, perquè la gent sàpiga quin espai pot ocupar. A banda, els centres cívics també han elaborat una llista de normes de seguretat i prevenció que s'han de seguir. A banda de l'ús obligatori de la mascareta, del manteniment necessari de la seguretat i de la neteja de mans, només podrà accedir al centre cívic la persona inscrita i haurà de portar impresa i signada la declaració responsable per poder realitzar l'activitat.

A partir d’avui mateix, s’ha habilitat el telèfon d’informació (663 736 707) per a consultar qualsevol dubte, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores i el correu electrònic de la xarxa de centres cívics. S'ofereixen unes 310 places en total, 160 de les quals han estat ja ocupades, ja que les activitats presencials han reduït la seva capacitat, i enguany es posarà un límit màxim de dues activitats per persona. 

La consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill, ha destacat la bona acollida que està tenint aquesta edició especial d'estiu dels programes monogràfics dels centres cívics, I ha declarat que espera «que contribueixi a aportar una forma d'oci i aprenentatge cívic i amb totes les mesures de prevenció de contagis».

"Els càmpings de TGN, optimistes de cara a l'agost i setembre" "Urgent: Les discoteques de Tarragona tanquen per la revetlla de Sant Joan"