Denuncien la crema de contenidors al mercat de Bonavista de Tarragona

El president de l'empresa municipal de mercats, Didac Nadal, adverteix que «valorarem tots els mecanismes per evitar que torni a passar»

Nou acte d'incivisme. La nit d'aquest dimarts, 8 de setembre, uns individus han cremat els nous contenidors instal·lats al mercat del barri tarragoní de Bonavista. Els fets els ha donat a conèixer el president de l'empresa municipal de transports (ESPIMSA), Didac Nadal

Nadal, en una piulada al seu compte personal de Twitter, ha valorat com a «lamentable el que ha passat aquesta nit als nous habitacles dels contenidors del mercat de Bonavista». El també portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona al consistori tarragoní ha sigut contundent: «Condemnem l'incivisme, actes que acaba pagant tothom». Didac Nadal ha llançat una clara advertència de cara a possibles nous actes d'incivisme: «Valorarem tots els mecanismes per evitar que torni a passar». 

"Entren en vigor els canvis en la mobiliat de Tarragona!" "Alerta: Desallotgen 3 ocupes d'un pis en un edifici medieval a TGN"