Conveni entre Tarragona i la Caixa per garantir «un àpat a menors en situació de pobresa»

Mitjançant aquest conveni entre el consistori i l'Obra soCial, La Caixa aportarà 25.000 euros al programa «Dinem a l'escola»
Ballesteros, amb el director de Banca d'Institucions de Caixabank a Catalunya, Joaquim Macià, durant la signatura del conveni | TarragonaDigital.com

 

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, acompanyat per la consellera de Serveis Socials, Ana Santos, ha signat, aquest matí de dimecres 12 de desembre, un conveni amb l'Obra Social La Caixa per «garantir el programa social d'àpats infantils a través del programa 'Dinem a l'escola'». Per part de l'entitat financera hi ha assistit, i signat l'acord, el director de banca d'institucons de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià.

L'obra Social aportarà 25.000 euros al programa que «garanteix un àpat diari equilibrat als nens i nenes de famílies en situació de pobresa».  Ballesteros ha agraït «el compromís de l'Obra Social La Caixa amb la ciutat perquè la seva aportació permet pal·liar la situació de famílies en risc d'exclusió i millorar la seva qualitat de vida». Pel que fa a Macià, el responsable de l'entitat ha assenyalat «el nostre compromís amb la lluita contra la pobresa i l'exclusió social». 

Així doncs, i segons han informat des del consistori tarragoní, l'acord que s'ha signat aquest dimecres «permetrà complementar el programa per garantir l'alimentació infantil durant tot l'any que impulsa l'institut municipal de serveis socials». 

L'Institut, la porta d'entrada als recursos socials

L'institut municipal de serveis socials de Tarragona és la porta d'entrada als serveis socials que ofereixen les diferents administracions a la ciutat. A través d'aquest ens de la corporació municipal tarragonina es pot conèixer els programes o serveis que estan a disposició per faciltar la inclusió social; fer derivacions a recursos d'altres administracions, siguin recursos de salut o socials; i cobrir necessitats desateses, com en el cas del conveni que han signat amb l'Obra Social la Caixa. 

Entre els programes dels quals disposa l'institut es pot destacar el d'assessorament energètic per tal d'ajudar a reduir la factura energètica dels domicilis de famílies en risc d'exclusió social. 

"CASTELLS: Dimiteix la Junta Directiva dels Xiquets del Serrallo" "ATENCIÓ: El Casino marxa de Tarragona"