Oberta la convocatòria per a les subvencions a les entitats de Tarragona

El període restarà obert fins al 29 de juliol

Les entitats de Tarragona ja poden sol·licitar, des d'avui 10 de juliol i fins al dia 29, les subvencions que l'ajuntament atorga per poder dur a terme les respectives activitats.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és, tal com detalla l'Ajuntament de Tarragona, l'atorgament de subvencions per poder finançar «activitats i projectes d’interès social i comunitari» que es realitzin dins la ciutat durant aquest any 2020.

Es prioritzarà la presentació d'un projecte

Totes aquestes activitats tenen l'objectiu d'impulsar l'activitat social de les entitats, així com la conscienciació i la participació ciutadana. També es pretén dinamitzar el vincle sociocultural de la ciutat de la població amb les seves organitzacions participatives; crear sensibilització i donar suport a col·lectius en situació de vulnerabilitat social, inculcant valors com la cohesió i la convivència, la igualtat de gènere; i la informació i promoció de la ciutat.

Per a la convocatòria d'enguany, l'ajuntament prioritzarà que cada entitat sol·licitant realitzi la presentació d'un projecte. En total, l'import previst per destinar a les entitats per part de l'Ajuntament de Tarragona és de 30.000 euros. L'atorgament a cada entitat serà d'un màxim de 2.200 euros i en cap cas podrà superar més de la meitat del pressupost total de l'activitat o projecte presentat.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a l'apartat corresponent de la seu electrònica de l'ajuntament.

"El Museu d'Art Modern de Tarragona reobre amb dues exposicions de renom" "Pas endavant de Tarragona per endreçar la situació del personal laboral del consistori"