Crema un contenidor a la rambla del President Francesc Macià de Tarragona

Fins a dues dotacions dels Bombers han treballat per extingir les flames
El foc s'ha originat durant la tarda d'avui, dissabte 2 de març | Bombers

 

Un contenidor soterrat que estava situat a la rambla del President Francesc Macià, a l'entrada de Tarragona ha cremat durant la tarda, d'avui dissabte 2 de març. Els Bombers de la Generalitat han treballat per extingir les flames que s'havien proclamat i finalment han acabat per extingir les flames. El personal d'emergència ha rebut l'avís quan faltaven deu minuts per les cinc de la tarda.

Fins al lloc dels fets s'han adreçat dues dotacions dels bombers i cap persona ha resultat ferida. Encara que es desconeixen les causes de l'incendi, tot apunta al fet que ha estat provocat per l'acció humana.

Imatge d'un bomber en les tasques d'extinció de l'incendi a la rambla del President Francesc Macià | Bombers

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"VÍDEO: Així ha sigut la Baixada del Pajaritu de Tarragona" "Pau Ricomà (ERC): «Hem de dibuixar junts la Tarragona que volem»"