Denuncien un home per un intent de robatori als jardins del Camp de Mart, a Tarragona

Els fets es van produir el passat 6 d'agost | La investigaci贸 policial ha perm猫s identificar l'assaltant
Imatge d'un vehicle de la Gu脿rdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

La Gu脿rdia Urbana de Tarragona ha obert dilig猫ncies a un home de 34 anys, com a presumpte autor d鈥檜n delicte de robatori amb viol猫ncia en grau de temptativa.

Ahir dimecres, 18 de setembre, la v铆ctima va recon猫ixer-lo, despr茅s de comprar les imatges de diferents sospitosos. Efectivament, el denunciat seria la persona qui, el passat 6 d鈥檃gost, hauria intentat robar-los a ell i a les seves n茅tes als jardins del Camp de Mart.

Segons el testimoni, l鈥檌ndividu va intentar robar-los la bossa mitjan莽ant una estrebada i la 鈥榯ablet鈥 que duia una de les nenes. Arran de la investigaci贸, els agents tarragonins van obtenir ahir el reconeixement que permet l鈥檕bertura de dilig猫ncies.

Furt al Parc Central

La Gu脿rdia Urbana tamb茅 ha obert dilig猫ncies contra dues dones, de 62 i 41 anys, com a suposades autores d鈥檜n delicte de furt. Ahir, 18 de setembre, el gu脿rdia de seguretat d鈥檜na botiga de roba del Parc Central, a l鈥檃vinguda Vidal i Barraquer, les va enxampar i les va retenir, a l鈥檈spera dels agents.

Les infractores havien robat objectes per valor de 211,75 euros, tal com ha explicat el cos policial.

Dilig猫ncies contra un conductor ebri

Nou cas d'alcohol猫mia al volant. Durant la matinada d'avui dijous, 19 de setembre, la Gu脿rdia Urbana de Tarragona ha obert dilig猫ncies contra un home de 51 anys per conduir sota els efectes de begudes alcoh貌liques.

Els fets, concretament, s'han produ茂t al volant de l'una, a l'avinguda de Catalunya, despr茅s que el cos policial fos alertat sobre un conductor que circulava en cotxe, visiblement ebri.

Localitzat l'individu, agents de la policia tarragonina li han realitzat la prova d'alcohol猫mia, amb un resultat de 0,73 mil路ligrams d'alcohol per litre d'aire espirat. A m茅s, l'home condu茂a amb el perm铆s no vigent per p猫rdua total de punts.

"馃帀ENTREVISTA: Eduard Boada, pregoner de les festes de Santa Tecla" "馃毃 ATENCI脫: Detinguts 2 lladres reincidents per diversos robatoris amb for莽a a TGN"