Desallotgen una quinzena de veïns per un incendi en un edifici de Sant Pere i Sant Pau

S'ha cremat un ventilador i un sofà
L'incendi ha començat en un pis de la quarta planta del bloc Sant Mateu | Bombers

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat en l'extinció d'un incendi a l'escala C del Bloc Sant Mateu del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. El servei d'emergències ha rebut l'alerta als voltants de les cinc de la tarda, quan ha començat a cremar un ventilador i un sofà en un habitatge de la quarta planta d'aquest edifici.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Fins al lloc de l'incendi, els Bombers han traslladat quatre dotacions. En realitzar les tasques per apagar el foc, s'han desallotjat una quinzena de veïns d'aquest edifici de Tarragona, els quals han pogut tornar als seus immobles als voltants de les sis de la tarda. 

Segons informacions dels Bombers, s'han apagat les flames a les 17.22 hores de la tarda i després s'han realitzat tasques de ventilació, ja que hi havia fum en tot el pis i el forat de l'escala de l'edifici.

S'han desallotjat una quinzena de veïns a causa de l'incendi | bombers

 

"🛴 ATENCIÓ: L'Ajuntament de TGN posa data a l'arribada del lloguer de patinets elèctrics" "👙 ATENCIÓ: Possible canvi en la normativa del 'topless' a les piscines de TGN"