Descarrila sense incidències un tren de mercaderies a l'estació de Tarragona

Adif investigarà les causes de l'incident, que ha bloquejat la via durant bona part del matí
El comboi ha bloquejat la via durant bona part del matí a Tarragona | Jordi Sanvisens

La locomotora d'un tren de mercaderies s'ha sortit de la via a primera hora del matí i ha bloquejat part de la circulació de l'estació de Tarragona aquest divendres, 27 de desembre. Fonts d'Adif han confirmat a TarragonaDigital que el succés ha obligat a només disposar d'una via hàbil durant una bona estona, si bé des de poc després de les 07.30 hores ja s'ha restablert el servei per les vies generals de l'estació.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Encara es desconeixen les causes de l'incident, que Adif s'ha compromès a investigar amb màxima celeritat. Han sortit de la via la locomotora i el segon vagó, que han hagut de ser apartats per tal que la resta del tren de mercaderies pogués continuar el seu camí. Tot i que l'afectació a hores d'ara és mínima, sí que és cert que ha calgut la mobilització immediata de personal de RENFE i Adif per poder restablir el servei a l'estació de trens de la capital del Tarragonès.

Encara es desconeixen les causes de la sortida de via de la locomotora | Jordi Sanvisens

"🐕 MOLT TRIST: Llencen dos cadells de gos en un contenidor de TGN" "🐀FASTIGÓS: Apareixen rates en diversos carrers de la Part Alta de TGN"