Cau una banda que empadronava estrangers en un pis de Tarragona per poder tramitar documents

Hi havia gairebé un centenar de persones empadronades en un mateix pis

 

La Policia Nacional ha detingut sis persones i ha desmantellat un grup organitzat que gestionava el lloguer d'un fraudulent d'un pis a Tarragona, a nom d'un d'ells, per després fer les gestions necessàries per iniciar expedients administratius a l'Ajuntament. En aquest domicili hi havia desenes de persones inscrites de diferents nacionalitats, prop d'un centenar. No hi vivien, només hi estaven empadronades.

L'objectiu era poder gestionar expedients administratius per tenir la targeta sanitària, regularitzar la seva situació administrativa, demanar ajudes econòmiques municipals i fer gestions en entitats de crèdit. Entre els detinguts, n'hi ha cinc per falsedat documental i un per infracció greu de la Llei d'Estrangeria.

La investigació va començar el mes de juliol passat, quan els agents van saber que hi havia gran quantitat de ciutadans estrangers, majoritàriament d'origen magrebí, empadronats en un mateix domicili de forma fictícia. Dos dels detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

"🚨ALARMA: La Guàrdia Urbana impedeix una ocupació il·legal a la Part Alta" "❗NO US HO PERDEU: Nova edició de 'La ciutat a cau d'orella' a Tarragona"