Unes obres en un edifici al barri del Serrallo causen el despreniment d'un sostre en un pis

Un veí ha donat l'avís del despreniment i els Bombers han sanejat la zona afectada

Ensurt aquest migdia de la Diada, 11 de setembre, a Tarragona. Pels volts de les tres de la tarda un veí del carrer Verge de Misericòrdia ha donat l'avís als Bombers de la Generalitat per un despreniment en un edifici. Concretament els fets han passat al número 25 d'aquest carrer ubicat al barri tarragoní del Serrallo i els Bombers s'han desplaçat fins al lloc per tal de fer les intervencions necessàries per solucionar el problema.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Unes obres ensorren el sostre d'un pis a Tarragona

Segons han explicat a TarragonaDigital els Bombers de la Generalitat, s'ha ensorrat el sostre del segon pis de l'edifici número 25 del carrer Verge de Misericòrdia. Aquest despreniment ha estat causat per unes obres que s'estaven realitzant al pis de sobre, el tercer. Amb l'ajuda d'un camió-escala, una dotació dels Bombers ha procedit a abalisar la zona afectada i tot seguit ha realitzat maniobres per netejar aquesta àrea i així evitar nous despreniments.

Tot i la perillositat de l'ensorrament, per sort no s'ha hagut de lamentar ferits i només ha quedat tot en un ensurt.

Incendi en una barraca a la zona del Francolí

Aquesta no ha estat l'única intervenció dels Bombers de la Generalitat aquest dimecres a Tarragona. A dos quarts d'onze del matí han rebut l'avís per un incendi que ha cremat parcialment una barraca precària situada sota del pont de Santa Tecla, molt a prop de la plaça Europa i a tocar del riu Francolí.

Dues dotacions s'han dirigit al lloc del foc, on han extingit les flames que afectaven un matalàs i una pila de fustes. Cap persona ha resultat ferida per la incidència.

"🎙ENTREVISTA: «D'ençà que sóc portador només he vist la festa pels ulls d'un Nano»" "❗El govern de Tarragona apel·la a un projecte de Catalunya «plural i de convivència»"