Detenen a un jove de 24 anys, amb 18 antecedents, per agredir un mosso d'esquadra al centre de Tarragona

Els fets van passar a la Baixada del Toro a primera hora del matí d'aquest dillus, 28 d'octubre

Pels volts de tres quarts de vuit del matí d'aquest dilluns, 28 d'octubre, veïns de l'entorn de la Baixada del Toro, a tocar del Balcó del Mediterrani, a Tarragona, van trucar als Mossos d'Esquadra perquè una parella estava tenint una discussió molt pujada de to i, segons ha indicat la policia catalana, «alguns testimonis fins i tot van apuntar que el noi li hauria donat una espenta a la noia».

Una patrulla de la policia catalana es va personar als llocs dels fets. En arribar, els mossos van veure com l'home estava fortament alterat i, un cop comprovades les seves dades, van veure que comptava amb 18 antecedents policials, alguns d'ells per possessió d'arma blanca. La possibilitat que el jove, de 24 anys i colombià, anés armat va fer que els dos agents intentessin tranquil·litzar-lo i reduir-lo.

Finalment, la policia catalana va procedir a la detenció del jove per resistència a l'autoritat i agressió a un agent perquè «va espentar a un dels dos mossos personats». Sobre la presumpta agressió de gènere, l'agressió del noi a la seva parella, la jove, segons han indicat des del cos policial català, no ha presentat denúncia. 

"🏛 El Teatre Metropol de TGN, protagonista del cupó de l'ONCE d'aquest diumenge" "🔴 ARA MATEIX: Tallada la plaça Imperial Tarraco de TGN per una protesta del CDR"