Detingut un home per agredir dos agents de la Guàrdia Urbana a Tarragona

La detenció s'ha fet la matinada del 12 de març al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut al presumpte agressor de dos agents de l'autoritat per delicte de danys i atemptat. En concret, l'home va mossegar la mà d'un agent i va colpejar el pit a un segon agent després que la Guàrdia Urbana revés un avís dels veïns perquè hi havia un home molt alterat al carrer.

Els fets han passat aquesta matinada cap a les 3.00 hores del dimarts 12 de març. Una patrulla de policia local s'ha desplaçat fins al bloc Sant Simó del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona després que uns veïns alertessin a la policia sobre un home que es trobava molt alterat, cridant i colpejant un cotxe estacionat a la via pública. Els agents van localitzar a un home agressiu a l'interior d'una escala que va cridar i amenaçar a les autoritats. En aquell moment l'home va agredir al primer agent mossegant-li la mà i, després, va agredir al segon agent donant-li un cop al pit. Després de l'incident l'home, de 36 anys, va poder ser detingut i traslladat al vehicle policial. Durant el trasllat, el detingut va trencar dos vidres del cotxe policial a puntades de peu. 

Detingut un home per ordre i cerca a Tarragona

Per altra banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona va fer una altra detenció ahir dilluns 11 de març al migdia. En aquesta ocasió, era un home de 39 anys, al qual li constava pendent una ordre de crida i cerca dictada pel jutjat d'instrucció número 3 de la ciutat de Tarragona.

 

Detingut pel robatori d'una bicicleta d'alta gamma

Diumenge 10 de març la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir a un jove pel robatori d'una bicicleta d'alta gamma valorada en 1.400 euros. Els agents van detectar el vehicle que circulava a gran velocitat i, en aturar-lo, van comprovar que es tractava d'un vehicle de gran valor. Els agents es van interessar per l'origen de la bicicleta, i després de comprovar la versió del jove, van veure que no era certa i van detenir al presumpte lladre. El robatori havia estat denunciat el juny del 2017 a la Policia Local de Cambrils.

"El sorprenent resultat que creu que pot obtenir un partit polític a Tarragona" "AGENDA: 'He vist balenes' aterra a la Sala Trono de Tarragona carregada de política"