Dimiteix la junta directiva dels Xiquets del Serrallo

Va ser escollida el 13 de gener i tenia mandat per un any més però baixes «importants» de diversos membres de la tècnica han desembocat en aquesta situació
Els Xiquets del Serrallo comptaran amb una nova junta directiva la temporada vinent. | Fabian

 

Els Xiquets del Serrallo canviaran de junta directiva la temporada vinent. Els actuals membres han presentat la dimissió tot i comptar amb un any més de mandat. La temporada ha estat molt positiva tant en l'àmbit casteller com en el social, ja que el col·lectiu ha sumat nous membres, ha organitzat desenes d'actes i ha augmentat considerablement la seva massa social. Segons han informat des de la colla, diverses baixes de membres importants de la tècnica han obligat l'actual cap de colla a prendre aquesta decisió. 

Després de dos anys difícils, els Xiquets del Serrallo estrenaven el passat mes de gener junta directiva i tècnica. Es tractava d'un equip jove però que comptava amb el suport dels més veterans de la colla. Van ser escollits el 13 de gener i els canvis van començar a arribar aviat, a través d'actes lúdics i festius que van fer créixer el nombre de castellers. 

La junta directiva dels Xiquets del Serrallo dimiteix després d'un any de mandat

La junta directiva dels Xiquets del Serrallo, formada pel president, vicepresident, secretari, tresorer i cap de colla va tancar aquest dimecres onze mesos de mandat a través d'un comunicat. Es tracta d'una decisió que, si més no, sorprèn: ha estat una temporada satisfactòria en l'àmbit casteller, amb la consolidació del 2 de 7 com a resultat més destacat, i el nombre d'efectius havia augmentat considerablement gràcies a l'arribada de gent jove. Circumstàncies internes, però, han desembocat en aquesta decisió. 

«Hi ha hagut baixes importants de la tècnica que han obligat al cap de colla a prendre aquesta decisió», informaven des de la colla. Es tracta càrrecs pels quals no es pot trobar un substitut a curt termini. La junta directiva estava presidida per Josep Romeu i la comissió tècnica encapçalada per Adrià Iglesias, cap de colla. Completaven la formació el vicepresident David Borràs, la secretària Maria José Olivan i el tresorer, Albert Àlvarez. 

La nova junta s'escollirà en assemblea el mes de gener

La junta directiva exposarà a la colla els motius de la dimissió a l'assemblea ordinària convocada pel pròxim 19 de gener. Serà aleshores quan es votarà també una nova junta directiva per liderar l'entitat. Es tractarà, doncs, d'un nou procés de votació, que els Xiquets del Serrallo han repetit els darrers dos anys. La presentació de candidatures s'obrirà pròximament. 

"ATENCIÓ: El Casino marxa de Tarragona" "SOLIDARI: Recullen joguines noves per aquest Nadal a Tarragona"