La comunitat xinesa de Tarragona dona 20.000 mascaretes als cossos de seguretat

En els pròxims dies repetiran la donació però amb els centres sanitaris del territori

La crisi del coronavirus ha tret a la llum pública la greu mancança en equips de protecció individual (EPIs) que pateixen els funcionaris que estan en primera línia, com ara les forces i cossos de seguretat de l'Estat o els sanitaris. L'associació internacional de policies de Tarragona, IPA, ha fet un pas endavant per a resoldre aquesta mancança entre el seu col·lectiu.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'IPA ha gestionat una donació amb la comunitat xinesa de Tarragona de mascaretes i guants. Segons IPA Tarragona, els ciutadans xinesos van mobilitzar aportacions econòmiques de diferents comerços que han permès fer arribar a les comarques tarragonines, des de la Xina, milers d'enviaments particulars de mascaretes i guants que aniran destinats a millorar les condicions de seguretat laboral dels cossos de seguretat. Aquest dilluns, 23 de març, el col·lectiu xinès va repartir, entre els responsables de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana de Tarragona, policies locals, Guàrdia Civil, Policia Nacional i Policia Portuària de Tarragona, un total de 20.000 mascaretes29.000 guants

Donació als centres sanitaris

L'associació internacional de policies de les comarques de Tarragona ha avançat que, en els pròxims dies, la comunitat xinesa repetirà el gest, la donació, i repartirà el mateix material als hospitals de Joan XXIII, Santa Tecla i altres centres sanitaris del territori.  De fet, l'associació xinesa de la província de Tarragona ha donat, aquest dimarts, 24 de març, 3.000 mascaretes, guants i gel de mans a l'hospital de Santa Tecla

"🖍 El conte nascut a Tarragona per explicar la crisi del coronavirus als infants" "🎸 Tarragona omple de música acústica Instagram per celebrar l'arribada de la primavera"