Tercer episodi, en quatre dies, de fortes pudors al centre de Tarragona

El 112 ha rebut 35 trucades denunciant aquesta situació | No tenen constància d'incidències en cap empresa de la zona

Tercer episodi de fortes pudors, en tot just quatre dies, a la ciutat de Tarragona. Divendres de la setmana passada, divendres 22 de maig, una bafarada amb olor gas alertava als veïns de Tarragona. Ara, aquest dimarts, 26 de maig, l'episodi s'ha localitzat al voltant del centre de la ciutat

Protecció Civil ha informat que no tenen cap avís d'incidència a les empreses de la zona. Així mateix, també han explicat que han rebut 35 trucades al 112 alertant de l'episodi i que han traslladat a la conselleria de Medi Ambient, la situació que s'està vivint a Tarragona. 

La CUP demana que s'investigui

El grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Tarragona ha advertit que episodis de fortes pudors com els que s'estan repetint, en els darrers dies, «fa anys que es donen a Tarragona». Per això, han demanat una investigació per esbrinar l'origen d'aquesta situació.

"A judici la bestial pallissa a una parella que dormia en una tenda de campanya a TGN" "Atenció: 3 recintes de la Tarraco romana, reoberts i amb entrada gratis aquesta setmana"