Els espais joves de Tarragona tanquen per vacances

L'Oficina Jove del Tarragonès i l'Espai Jove Kesse romandran tancats després de les activitats estivals per començar el nou curs d'activitats al setembre
Espai Jove Kesse. | TarragonaDigital.com

 

Els espais que ofereixen serveis a la joventut a la ciutat de Tarragona acaben la seva actitivat estival aquest inici de mes d'agost i romandran tancats durant aproximadament un mes, fins a l'inici del nou curs escolar. Durant aquest mes de «tancat per vacances», l'Oficina Jove del Tarragonès i l'Espai Jove Kesse també aprofitaran per preparar les activitats de la nova temporada que començarà el mes de setembre.

Assessorament al jovent de nou a partir del 4 de setembre

L'Oficina Jove del Tarragonès, que ofereix informació i assessorament als joves i que està impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'Ajuntament de Tarragona, ja va tancar les seves portes aquest passat dilluns, dia 6 d'agost. L'oficina reobrirà el dimarts 4 de setembre, amb l'horari habitual de dimarts a divendres de nou del matí a dues del migdia, i es preveu que més endavant obri les tardes dels dimarts i dijous.

Per la seva banda, l'Espai Jove Kesse el pròxim dilluns, dia 13 d'agost, ja no obrirà, i tornarà a oferir el seu servei el dia 12 de setembre a partir de dos quarts de cinc de la tarda fins a les nou del vespre, de dimarts a dissabte —i els dijous i divendres fins a les deu de la nit. L'equipament ha ofert diferents tipus de servei, com són la programació d'activitats trimestrals, la cessió d'espais i materials per a col·lectius, entitats i grups de joves o els espais de la Primera planta d'oci educatiu.

Més de 23.000 joves han fet ús dels serveis des del mes de gener

Tant l'Oficina Jove com l'Espai Jove Kesse estan d'enhorabona, i és que entre els dos, han ofert els seus serveis a més de 23.000 persones. Per un costat, l'Oficina Jove ha atès a 2.600 persones i més de sis mil consultes. L'Espai Kesse, per l'altre costat, ha rebut més de 17.000 visites en tot l'any. Tot un èxit per als dos espais, i més si sabem que l'Espai Kesse ha detectat un increment de les propostes d'acció de les entitats i col·lectius, així com la sol·licitud d'espais per desenvolupar les seves tasques.

La nova temporada

A partir del 12 de setembre es podrà consultar tota la programació Tarragonajove prevista per la nova temporada. Des d'aules temàtiques sobre cuina, teatre, coach, multiesport, cinema i foto, entre d’altres, fins als tallers i accions en format monogràfic que s’han previst amb col·laboració d’entitats i persones joves, passant per les exposicions i espectacles de la programació del cicle Cultura Kesse.

L'obertura del període d'inscripcions a les activitats serà el dia 18 de setembre, ja sigui de manera presencial o a través del web de Tarragona Jove. Pel que fa a l’Oficina Jove, en període de vacances, es poden adreçar consultes, que seran ateses el mes de setembre, a: tarragones@oficinajove.cat i per l’Espai Jove Kesse a tarragonajove@tarragona.cat.

"Les obres del carilló del mercat, sense seguretat laboral i en plena onada de calor" "El Conseller Josep Bargalló visita els joves refugiats del Complex Educatiu"