La Platja del Miracle de Tarragona acollirà l'Exhibició Aèria de Repsol aquest cap de setmana

L'Exhibició començarà a les 18.00 hores de la tarda
L'Exhibició Aèria arriba aquest dissabte a Tarragona  | Judit Sabaté
 

Aquest dissabte, 11 de maig, la platja del Miracle acollirà una de les activitats més esperades per tots els tarragonins i tarragonines. L'Exhibició Aèria donarà el tret de sortida a les 18.00 hores de la tarda, omplint el cel de la ciutat d'espectaculars figures de fum i de colors sensacionals. L'activitat està organitzada per Repsol, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona.

L'Exhibició Aèria reuneix a desenes de persones al Balcó del Mediterrani i a la platja del Miracle de la ciutat per tal de poder gaudir de l'espectacle de vol acrobàtic que ofereixen els pilots especialitzats. És una de les activitats més vistoses acollides a Tarragona, ja que l'espectacularitat de la mateixa deixa sorpresos a tots els espectadors. Per aquest motiu, s'ha convertit ja en tot un clàssic del municipi, essent esperada pels veïns i veïnes amb moltes ganes.

El diumenge se celebrarà la Bicicletada Popular de Tarragona

Fa alguns anys que l'Exhibició Aèria arriba acompanyada de la Bicicletada Popular de la ciutat. Així doncs, durant la celebració de l'activitat, tots els interessats en participar en la Bicicletada poden inscriure's en un punt habilitat. El diumenge, 12 de maig, els més fanàtics del ciclisme podran gaudir d'una jornada esportiva i social per a tota la família.

Enguany se celebrà, a més, la inauguració de la primera edició de la Festa de la Bicicleta, la qual comptarà amb diverses activitats, tallers i inflables perquè els més petits puguin gaudir de la jornada de manera completa. Aquesta se celebrarà al Parc de la Ciutat, a on us esperaran moltes novetats i sorpreses. Tots aquells que estigueu interessats a participar, us podeu inscriure a través de la web de la Bicicletada Popular de Tarragona o a les instal·lacions esportives municipals de Camp Clar, Bonavista, Riu Clar, el Serrallo i Part Baixa, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.

"NOVETATS: Arriba la Mostra de Teatre Jove de TGN" "ALERTA: A judici una tarragonina per negar-se a anar a una mesa electoral"