NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Els veïns de la Part Alta denuncien l'incivisme i la brutícia que ha deixat la nit de Nadal

La plataforma Farts de Soroll ha publicat un vídeo on es pot veure l'estat de la baixada Misericòrdia, després de la festa nadalenca

 

És habitual durant la festa major, dies festius i dates assenyalades. La Part Alta de Tarragona es converteix en el centre neuràlgic de trobades, sortides nocturnes i gresca, entre punts emblemàtics, bars i carrerons. L’oci envaeix el nucli antic i les actituds incíviques, la brutícia, el soroll o els crits esdevenen el dia a dia dels veïns de la zona.

Precisament, la nit de Nadal no ha estat una excepció a Tarragona. Des de la plataforma Farts de Soroll, que lluita des de fa temps per a la bona convivència a la Part Alta, congeniant vida veïnal, oci, festes i turisme, han denunciat a les xarxes socials la brutícia que ha deixat la festa nadalenca a les principals vies del barri històric tarragoní.

Llaunes, gots i brutícia a la baixada Misericòrdia

Amb un vídeo, filmat minuts abans de les deu del matí d’avui dimarts, 25 de desembre, els veïns han mostrat les restes de la gresca d’ahir, entre bosses, llaunes i gots de plàstic. Ara, amb els dies festius, els habitants de la zona es pregunten quan passaran els serveis de neteja i què cal fer per erradicar aquest tipus d’actituds incíviques.

L'únic caixer de CaixaBank la Part Alta, sense efectiu per Nadal

A més, diversos veïns de la Part Alta han apuntat que des d’ahir dilluns, 24 de desembre, el caixer de CaixaBank del carrer Major —l’única màquina de l'entitat a tot el barri— s’havia quedat sense efectiu, precisament, en una data tan assenyalada. Les queixes cap a la caixa catalana s’han fet sentir a les xarxes, entre usuaris indignats per la poca atenció i el servei deficient que se’ls brinda.

L'oficina bancària del carrer Major va tancar el 19 de desembre | TarragonaDigital

"Un espectacle de titelles ensenyarà valors humans al Parc de Nadal de Tarragona" "ATENCIÓ: 7 anys i mig de presó per apunyalar a un menor a Tarragona"