Un motorista, ferit lleu en un accident al centre de Tarragona

Els fets s'han produït a primera hora del matí d'aquest dimarts
Una imatge de l'accident que s'ha produït aquest matí al centre de Tarragona. | Tarragona Ràdio

 

Aquest dimarts, 19 de febrer, s'ha produït un accident de trànsit al centre de al ciutat de Tarragona; en concret, a l'avinguda d'Enric Prat de la Riba. Els fets han tingut lloc pocs minuts després de dos quarts de vuit del matí, quan per causes que encara es desconeixen, s'ha produït una col·lisió entre una motocicleta i un vehicle que, en aquells moments, desenvolupava tasques de neteja del carrer en aquest punt de la ciutat.

Ferit lleu un motorista en l'accident que s'ha produït a l'avinguda de Prat de la Riba

De resultes de la topada, el conductor de la moto ha patit una caiguda que li ha provocat ferides lleus. Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques s'han traslladat fins al lloc on s'han produït els fets per atendre el ferit en primera instància, però poca estona més tard, els mateixos professionals del SEM han optat per traslladar-lo fins a l'Hospital Joan XXIII per una atenció mèdica més precisa. Pel que fa als danys materials, s'han vist afectades algunes de les motocicletes que, en aquell moment, es trobaven aparcades en aquesta zona de l'avinguda de Prat de la Riba.

Els fets s'han produït a l'alçada del número 33 del carrer de Prat de la Riba, molt a prop de la intersecció d'aquesta via amb els carrers del Pare Palau i d'Higini Anglès, a les immediacions de la plaça de la Imperial Tàrraco. A banda del SEM, al lloc dels fets també hi ha treballat la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Un altre accident a l'N-340, aquest dimarts a Torredembarra

Aquest dimarts, 19 de febrer, també s'ha produït un altre accident a la zona del Tarragonès. En aquest cas, s'ha produït al pas de la carretera N-340 per Torredembarra, on han col·lidit un camió i un cotxe. Afortunadament, els conductors dels dos vehicles implicats en el xoc n'han sortit il·lesos.

També et pot interessar

"Un ferit en un incendi en un pis a Tarragona" "AGENDA: 'Two Ladies or not Two Ladies', el nou cabaret musical arriba a Tarragona"