La fotoperiodista Anna Surinyach, protagonista de la segona conferència del cicle 'Experiència de periodista'

Experta en migracions, refugiats i drets humans, serà a l'Antiga Audiència de Tarragona avui dilluns, 2 de març, a les 19.00 hores

El cicle de conferències ‘Experiència de Periodista’ segueix en marxa. Després del col·loqui inaugural a càrrec de Danae Boronat, periodista tarragonina especialitzada en esports, el passat 24 de febrer, ara arriba el torn d’Anna Surinyach. Avui dilluns, 2 de març, a partir de les set de la tarda, l’edifici de l’Antiga Audiència de Tarragona acollirà l’experiència, en primera persona, d’aquesta periodista i fotoperiodista barcelonina experta en migracions, refugiats i drets humans.

Surinyach, precisament, ha fixat la seva mirada en la crisi del Mediterrani, l’epidèmia de l’Ebola o els conflictes del Iemen, Colòmbia, Sudan del Sud, Síria, Congo i República Centreafricana, entre d’altres qüestions humanitàries. Actualment, és editora gràfica de la revista 5W i professora de periodisme a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). També va treballar, durant sis anys, com a fotògrafa per a Metges Sense Fronteres.

També et pot interessar

"🏠 'Asfixia immobiliària', la reivindicació tarragonina contra els desnonaments" "🙏 La solidària i generosa donació per als nadons de Tarragona"