La comparsa 'Disc 45', guanyadora de la Disfressa d'Or 2020

Agafa el relleu de 'Som i Serem', la sorprenent guanyadora del 2019 | El Carnaval 2020 a la capital, inaugurat
'Disc 45' ha donat la sorpresa i s'ha fet amb la victòria a la Disfressa d'Or 2020 | Àngel Ullate

La comparsa 'Disc 45' és la guanyadora de la Disfressa d'Or 2020, un dels actes més populars i esperats del Carnaval de Tarragona. Han aconseguit el suport del jurat amb la seva proposta 'La Leyenda de Siam', i han resultat vencedors per davant de 'Aerodance', segona classificada en l'edició d'enguany. La comparsa de Sant Salvador, d'aquesta manera, agafa el relleu de 'Som i Serem', que va fer-se amb la victòria l'any 2019 amb la seva sorprenent posada en escena de deesses africanes 'Mekatilili'.

Un total de 15 comparses han participat en la gala d'enguany, la meitat de les 30 propostes que es podran veure a les rues del carnaval d'enguany pels carrers de Tarragona. La gala, de caràcter reivindicatiu i que no ha obviat fets recents com la tràgica explosió química d'IQOXE, ha recuperat la cara satírica i desenfadada de les dates carnavalesques.

La particular 'vedette' local de la Mega Pubilla ha estat l'encarregada de presentar amb enginy i simpatia l'acte. La gala ha començat poc després de les 19.30 hores i és el segon any consecutiu que se celebra en diumenge, donat que tradicionalment tenia lloc el dijous previ a la festivitat. El Carnaval de Tarragona 2020, ara sí, ja està definitivament en marxa.

També et pot interessar

"🎉 La històrica comparsa que enguany ja no participa en el Carnaval de Tarragona" "🔴 El flamenc entra de ple al llibre d'honor de la ciutat de Tarragona"