NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Arriben els horaris d'hivern a l'EMT: Es recupera la totalitat del servei dels autobusos a Tarragona

L'EMT compta amb una flota de 70 autobusos dels quals 60 surten en condicions normals

La tornada a l'activitat escolar i la necessitat de garantir el servei amb seguretat, ha motivat que l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de l'Ajuntament de Tarragona mobilitzi tota la flota d'autobusos disponibles per tal de donar resposta a l'increment de la demanda.

Amb l'arribada dels horaris d'hivern, el passat 14 de setembre l'EMT va recuperar la totalitat del servei i freqüència de pas dels autobusos a Tarragona. Aquesta mesura també ve donada de la necessitat de garantir el servei de transport a la gran quantitat de ciutadans que al setembre tornen a les aules i als llocs de treball.

D'aquesta manera, tots els autobusos disponibles dels 70 que conformen la flota, i que siguin fora del taller, sortiran a reforçar el servei per tal de donar resposta a la demanda dels usuaris.

Enguany, l'increment de la demanda als Centres d'Atenció al Client de l'EMT també s'ha vist afectada. La majoria d'estudiants universitaris es van quedar amb la targeta de transport inutilitzada a conseqüència del confinament al mes de març. Ara, al mes de setembre, la tornada d'aquests estudiants a l'activitat presencial ha provocat un augment inusual de la demanda de renovació a les oficines de l'EMT.

Per aquest motiu, s'ha habilitat el Punt d'Informació situat a la zona de taquilles de l'Estació d'Autobusos de Tarragona únicament per a la recàrrega de targetes i abonaments. D'aquesta manera, es pretén alleugerir la tramitació d'altres demandes que s'han de realitzar al Centre d'Atenció al Client ubicat al centre de l'Estació d'Autobusos.

Per accedir a tots els detalls de les línies i les tarifes de l'EMT visita el web oficial de l'Empresa Municipal de Transports de l'Ajuntament de Tarragona i escull quin abonament és el que millor s'adapta a la teva rutina.
 

"Bona notícia: 150 persones netegen la platja del Miracle de residus i brutícia" "Agenda: Dia carregat d'actes per Santa Tecla a TGN amb el Pregó com a protagonista!"