L'hostaleria de Tarragona llança una segona campanya solidària per recaptar aliments

El Banc dels Aliments ha incrementat la seva activitat en un 40%

L'associació d'hostaleria de la ciutat de Tarragona (AEHT) ha presentat la segona edició d'una campanya solidària destinada a organitzar un gran recapte d'aliments per a les entitats socials, desbordades per la crisi econòmica provocada pel coronavirus.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La campanya té dos vessants. Per una banda, es poden fer donacions d'aliments que s'han d'entregar en diferents establiments de restauració de la ciutat de Tarragona, així com entitats veïnals. Així mateix, els hostalers tenen habilitat un compte corrent per poder fer una donació econòmica. Els aliments, i donacions, aniran destinats a l'entitat catòlica, Càritas. Càritas ha atès a 3.578 famílies de les comarques de Tarragona d'ençà de l'inici de l'estat d'alarma.

1.400 quilos d'aliments recaptats

L'anterior edició d'aquesta campanya de l'associació d'hostaleria de Tarragona va recaptar, fa tres setmanes, 1.400 quilos d'aliments i 3.000 euros en donacions de particulars. Pel que fa al Banc dels Aliments, aquesta entitat ha incrementat un 40% la seva activitat des del començament de l'emergència sanitària. 

"Atenció: Investiguen un abocament químic a Tarragona i demanen ajuda als ciutadans" "Els nens i nenes de Tarragona surten al carrer després de 6 setmanes"