NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

La iMAGInada suspèn el concert de Dolor García & Toc Toc Birds per l'actitud 'hooligan' d'un grup de persones

Les 500 persones que formaven el públic van desallotjar el recinte de forma esglaonada i sense incidents

L'actitud incívica d'una part del públic va obligar a suspendre dissabte a la nit el concert de Toc Toc Birds al teatre auditori del Camp de Mart, a Tarragona. Segons ha informat l'organització de la iMAGInada, un grup format per uns 40 nois va ignorar els avisos reiterats de l'organització i dels mateixos artistes sobre l'obligatorietat de dur mascareta i de respectar la distància de seguretat. A més, van mantenir «una conducta molt desagradable amb l'organització i amb les acomodadores, que es van sentir agredides», segons fonts del col·lectiu. L'organització subratlla el comportament «molt exemplar» de la resta de persones que van assistir al concert i informa que preveu reprogramar el concert d'aquest grup en futures edicions.

El concert va començar a dos quarts de dotze, tal com estava previst, però davant l'incompliment dels protocols l'organització va decidir-ne la suspensió abans que s'arribés a la meitat. Les 500 persones que formaven el públic van desallotjar el recinte de forma esglaonada i sense incidents. L'entrada era gratuïta, tot i que prèviament calia sol·licitar una invitació.
 

L'organització s'explica

El concert de Dolor García & Toc Toc Birds, dins dels actes de La iMAGInada, no es va poder celebrar aquest dissabte, 15 d'agost a Tarragona, per l'incompliment dels protocols de la Covid-19 i GSDfòbiques, segons expliquen des de l'organització. 

En aquest sentit, s'ha volgut des del primer dia garantir la seguretat i el respecte. «L'incompliment de les normes establertes representa una falta de respecte per la resta de públic i per naltros mateixes», assenyalen des de La iMAGInada.

Així mateix, han volgut agrair a tot el públic que ha donat suport amb la decisió, les organitzadores, integrants del grup, voluntàries, acomodadores i persones que han ajudat a gestionar la situació. Així, s'espera que actituds com la del dissabte, no es tornin a repetir.

L'alcalde Pau Ricomà, a les xarxes socials, ha explicat que va ser «testimoni de l'esforç dels organitzadors pel compliment de tots els protocols». El batlle tarragoní també ha assenyalat a «una minoria» que no sap distingir fer de «hooligans a un camp de futbol», d'estar a un concert malmetent la feina dels músics i els organitzadors. 

"'Històries des de la Festa', la sèrie que explica la història de TGN des de la tradició" "Els socorristes de Tarragona davant un estiu «força tranquil», però amb actes incívics"