Ingressarà a presó després de ser condemnat fins a sis vegades per conduir sense carnet

Les multes i sancions imposades amb anterioritat han estat del tot ineficaces i, finalment, els magistrats li imposen el compliment d’una pena de set mesos i mig, i el comís del vehicle
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Sis condemnes per conduir sense carnet enviaran, finalment, un tarragoní a presó. Segons avança el 'Diari de Tarragona', així ho ha decidit l’Audiència Provincial, que ha desestimat la voluntat de l’acusat de brindar treballs comunitaris i commutar una pena de reclusió de set mesos i mig.

A la sisena, la vençuda, l’home havia estat condemnat fins a cinc ocasions per circular amb la llicència retirada i va ser l’enèsima falta, enxampat pels Mossos d'Esquadra el 12 de juny d’ara fa un any, el que el portarà a entrar a presó.

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Tarragona. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

Cinc condemnes entre el 2014 i el 2017

El 2012, a l'acusat li van retirar la totalitat dels punts del carnet i, entre els anys 2014 i 2017, va ser condemnat, cinc vegades, a fer feines per a la comunitat o a multes econòmiques. Arribat a aquest punt, l’última infracció ha abocat els jutges a dictar el seu ingrés a presó, aplicant l’agreujant de multireincidència delictiva.

L'home, en la seva defensa i amb la voluntat d'alleujar la pena, havia al·legat la necessitat del vehicle per anar a treballar, en una altra localitat, i mantenir la seva família, una apel·lació que no ha estat contemplada.

Les multes i les feines comunitàries, ineficaces

Per als magistrats, les multes i sancions imposades amb anterioritat han estat del tot ineficaces i, finalment, li imposen el compliment d’una pena de set mesos i mig de presó, i el comís del seu vehicle.

També et pot interessar:

"MALES NOTÍCIES: TGN, entre les 5 ciutats més cares d'Espanya per aparcar" "Punt i final a la marató de debats per les eleccions municipals a Tarragona"