En marxa les activitats gratuïtes de la Primavera Jove de Tarragona

La iniciativa comptarà amb 50 propostes dirigides a joves d'entre 12 i 30 anys
En marxa les activitats gratuïtes de la Primavera Jove de Tarragona | Ajuntament de Tarragona

La conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona ha presentat la nova proposta d'activitats per aquest nou trimestre: la Primavera Jove, un conjunt de cinquanta activitats gratuïtes adreçades a jovent entre 12 i 30 anys, que tindran lloc del 5 d'abril al 22 de juny.

Una vegada més, l'Espai Jove Kesse, ubicat al carrer Sant Antoni Maria Claret, serà el principal epicentre d'una programació que es divideix en dos grans àmbits d'activitats: les educatives i les culturals.

Ivana Martínez, consellera de Joventut valorava molt positivament l'atractiu de les activitats, destacant que «un 80% de les activitats han estat proposades pels propis joves»; alhora que ha recordat que del 15 al 18 d'abril, l'Espai Joves Kesse també acollirà el Casal x Setmana Santa.

Art mural, món laboral i gènere

D'aquesta manera, en l'àmbit educatiu destaca la novetat dels tallers d'art mural 'Spam!', que se celebraran durant quatre dissabtes del mes de maig al Centre cívic de Sant Pere i Sant Pau; les xerrades sota l'etiqueta 'treball', que durant quatre dijous del mes de maig, pretenen introduir conceptualment el jovent al mercat laboral; o la jornada 'Impacte del gènere en les persones joves'; adreçada especialment als professionals del sector educatiu.

Imatge d'un taller a l'Espai Jove Kesse de Tarragona. | Balls a plaça Tarragona

Teatre, música, il·lustració i màgia

En el vessant cultural, destaca la reconeguda Mostra de Teatre Jove i els espectacles de cada divendres a la nit, que portaran, entre d'altres, el rap de l'activista colombià Leonard Rentería, l'exhibició dels treballs dels alumnes d'il·lustració de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, les projeccions audiovisuals d'Ester Sánchez, la música de Ferran Palau o la sessió de màgia i circ a càrrec de Mag Blak i Ciriaco Clown.

En marxa les activitats gratuïtes de la Primavera Jove de Tarragona   | Facebook

Inscripcions gratuïtes obertes

Tots aquells interessats en participar en alguna de les activitats proposades que tindran lloc aquest trimestre, poden formalitzar la seva inscripció a través de la pàgina web www.tarragonajove.org.

D'altra banda, aquelles persones que vulguin sol·licitar més informació, es poden adreçar a l'Oficina Jove del Tarragonès, situada a la plaça Imperial Tàrraco, i al mateix Espai Jove Kesse, situat al carrer Sant Antoni Maria Claret, 12-14.

"El president del Port visita les obres d'ampliació de la terminal de TEPSA" "Els cincs punts bàsics del programa d'Esquerra per Tarragona"