Arriba el primer McDelivery de Tarragona, al McDonald’s de Parc Central

Els gelats tailandesos de Rolls & Co són una altra novetat del centre comercial
El McDonald's de Parc Central serà el primer de Tarragona amb McDelivery. | cedida

 

El restaurant McDonald’s de Parc Central serà el primer de Tarragona que disposarà del McDelivery, el servei de menjar a domicili. Parc Central acull, així, el nou concepte de McDonald’s, present al centre comercial des de fa 15 anys i ubicat a la planta 0.

El restaurant McDonald’s de Parc Central té sis quioscs de la comanda ‘Easy Order’, WiFi gratuït i, a més, compta amb un nou espai, el McCafé, que serveix esmorzars i berenars. El restaurant també ha incorporat les hamburgueses ‘Premium’, com la gamma Grand McExtreme, així una gran varietat d’altres productes, com ara amanides, gelats i postres. A més, també disposa de l’exclusiva plataforma ‘Signature’, que permet personalitzar algunes hamburgueses.

Uber Eats farà l'entrega a domicili del McDonald's del Parc Central

Ara, el McDonald’s de Parc Central es llença al servei de menjar a domicili, el McDelivery, que incorporarà pròximament. D’aquesta manera, el restaurant de Parc Central esdevé el primer i l’únic de la cadena amb aquest servei a Tarragona. La comanda a domicili es farà a través d’Uber Eats, la divisió d’Uber encarregada de fer lliuraments de menjar local.  

Miguel González, gerent de Parc Central, ha explicat que «amb aquest nou concepte, McDonald’s fa un salt qualitatiu per satisfer el visitant, amb una experiència més personalitzada, en una nova cultura de servei i hospitalitat». González afegeix que «la companyia és conscient que s’ha d’adaptar als nous estils de vida dels consumidors, i per això treballa contínuament per oferir, a més de serveis, productes de qualitat per a tots els gustos».

Arriben els gelats tailandesos a Parc Central

Una altra de les novetats de Parc Central és Rolls & Co, l’empresa espanyola coneguda pel seu revolucionari concepte de geladeria importat directament de Tailandia. El Rolls & Co també està ubicat a la Plaça Central de la planta 0 del centre comercial.

Els gelats tailandesos de Roll&Co arriben a Parc Central. | cedida

 

Els productes estrella de Rolls & Co són els ‘Rolls’, un gelat d’estil tailandès que s’elabora sobre una placa a -30ºC, i que es barreja amb fruita fresca o galetes. Un altre dels productes més demandats són els ‘Smoothies’ i els ‘Waffle Roll’, una gofra especial que es pot omplir amb diferents sabors. El producte és 100% natural i apte per a vegans i celíacs, i la fruita fresca, la possibilitat de personalitzar el producte, i el fet que el client pugui veure el procés d’elaboració al moment i en menys de dos minuts han fet que Rolls & Co s’hagi convertit en l’última tendència.

"Un any de càmeres de videovigilància a la Part Baixa de Tarragona" "REPORTATGE: Vint llits i cent esmorzars cada dia per fer front al fred a Tarragona"