El Museu d'Art Modern de Tarragona reobre amb dues exposicions de renom

'Resistències vora el mar', de Ro Caminal, i 'De mites i herois', de Marc Quintana, han inaugurat la represa de l'activitat al museu
Noemí Llauradó acompanyada de més autoritats en l'acte de reobertura del Museu d'Art Modern de Tarragona. | cedida
 

El Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) ha reprès la seva activitat aquest dijous al vespre amb dues exposicions presencials. Per una banda, s'ha inaugurat la mostra 'Resistències vora el mar', de Ro Caminal, i per l'altra, s'ha presentat al públic 'De mites i herois', l'exposició de Marc Quintana que ja es va inaugurar de manera telemàtica el passat 11 de juny. 

Dos artistes vinculats a la regió i amb projecció internacional

Amb aquestes mostres artístiques, el museu situat a la Part Alta de Tarragona torna a la normalitat en la seva programació d'exposicions temporals i tota la seva activitat cultural després de passar uns mesos tancat a causa de la pandèmia de la Covid-19. Ho fa seguint les preceptives mesures higièniques i de seguretat, amb visites organitzades que respecten l'aforament màxim establert i, a més, amb la presència de dos artistes vinculats a la demarcació que gaudeixen d'una bona projecció internacional.

En aquest sentit, les persones que desitgin visitar l'espai, ho poden fer els matins de dilluns a divendres amb cita prèvia —trucant al 977 325 032 o al correu del Museu— o les tardes de dimarts a dissabte de dos quarts de cinc de la tarda a dos de nou del vespre.

Ja es podrà visitar el Museu durant tota la setmana | Diputació de Tarragona
 

La Diputació aposta «fermament» per la cultura, «un dels pilars de l'estat del benestar»

En l'acte de reobertura al públic hi van participar els dos artistes, a més de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó; el diputat delegat de Cultura de la mateixa institució, Joan Josep Garcia, i el director del MAMT, Manel Margalef. A més, hi van estar presents els autors dels textos dels catàlegs que acompanyen ambdues exposicions, Pau Catà i Manel Allué. 

La inauguració també es va poder seguir en línia, a través de la web del museu, Facebook, Youtube i Instagram TV. A partir d'aquest divendres, doncs, l'art de Ro Caminal i de Marc Quintana obre de nou les portes del museu, que ha estat adaptat convenientment perquè la ciutadania pugui continuar gaudint de la cultura malgrat la Covid-19. «A la Diputació apostem fermament per la cultura, un àmbit que és, i ha de continuar sent, un dels pilars de l'estat del benestar», ha indicat Noemí Llauradó.

"Pas endavant de Tarragona per endreçar la situació del personal laboral del consistori" "La missa per les víctimes del coronavirus a la Catedral de TGN ja té data"