El Parc Central de Tarragona dóna la benvinguda a l’estiu

Tres dels influencers més reconeguts en l’àmbit nacional han estat els protagonistes del #TrendySUMMER
Alba Paul, Roi Sastre i Sara Emdi visiten Parc Central de Tarragonadels Influencers al Parc Central de Tarragona | Àngel Ullate

 

L’estiu ha arribat al Parc Central de Tarragona. Aquest divendres, 7 de juny, el centre comercial ha donat la benvinguda al bon temps amb la festa #TrendySummer. Els protagonistes han estat, ni més ni menys, tres dels  influencers més reconeguts en l’àmbit nacional: l’Alba Paul, en Roi Sastre i la Sara Emdi.

Més de 350 persones han assistit a la Planta Baixa  per conèixer, de ben a prop, els seus ídols. Durant la jornada —i amb el ritme de la música dels discjòquei Joan Marco— els seguidors han pogut deixar d’observar-los a través de les pantalles dels seus telèfons mòbils. A més, han aconseguit autògrafs i fotografiar-s’hi.

Els seguidors s'han fet fotos amb els Influencers al Parc Central de Tarragona | Àngel Ullate

 

Tanmateix, fins a finals d’agost el centre oferirà més actes. Entre ells hi destaquen el taller de lettering —tècnica artística per la qual es crea una paraula dibuixant les lletres que la formen sense seguir un alafabet predefinits— i la presència del Dorameon pels més menuts.  

«No buscava dedicar-me a això»

L’Alba Paul juntament amb la seva esposa, Aida Domènech —coneguda a les xarxes socials com a Dulceida—, actualment són la parella de moda entre les influencers. «No buscava dedicar-me a això, la relació amb l’Aida ha estat el que m’hi ha portat», afirma l’Alba.

Els influencers donen la benvinguda a l'estiu del Parc Central de Tarragona | Àngel Ullate

 

Amb més d’un milió de seguidors a Instagram, a l’Alba ser bloguera li ha aportat popularitat, però també haver de deixar enrere els seus estudis de dret. Tot i així, no descarta finalitzar-la en un futur i acabar creant un negoci. «Tot té un final i quan acabi aquesta època m’agradaria fer alguna cosa que em sostingui i fer família amb l’Aida», comenta.

D’altra banda a l’influecer de la Móra d’Ebre, Roi Sastre, la fama no l’ha privat del seu desig vocacional: el de ser actor. «Quan vaig veure que no em sortien projectes vaig començar a fer tonteries pel meu compte, començant amb vídeos per riure amb els amics», explica.

"ATENCIÓ: Investiguen dos joves de TGN per un presumpte delicte d'odi" "Qui és Joan Planellas, el nou arquebisbe de Tarragona?"