Pere Lluís Huguet, possible candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Salou

L'advocat reusenc valora encapçalar la llista dels taronges a Salou per les properes eleccions de maig
Imatge d'arxiu de l'advocat reusenc Pere Lluís Huguet al seu despatx de la plaça Prim de Reus | TarragonaDigital.com

 

El conegut advocat i articulista reusenc, Pere Lluís Huguet, podria ser el candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Salou de cara a les eleccions del pròxim mes de maig. La informació l'ha confirmat, a TarragonaDigital, el mateix Huguet que ha manifestat que «encara no és una decisió tancada, hem mantingut reunions i ho estem valorant però encara no s'ha pres una decisió final».

Huguet, molt vinculat a la ciutat de Reus, havia sigut objecte de diferents rumors polítics que l'havien situat tant a les llistes del Partit Popular com les de Ciutadans però sempre de cara al consistori reusenc o, fins i tot, en llistes de cara al parlament. La possibilitat que acabi iniciant-se en política, i a més a més municipal, a Salou respon, segons ha declarat Pere Lluís Huguet, «a motius familiars, ja que hi tinc molts vincles amb Salou i alguns familiars molt pròxims han sigut reconeguts per l'ajuntament com pioners del municipi i han impulsat alguns dels primers hotels de Salou».

Pere Lluís Huguet i Manuel Valls

Huguet ha estat treballant, els darrers mesos, dins l'equip de la candidatura de Manuel Valls a l'alcaldia de Barcelona. De fet, Huguet va assistir a la presentació de l'antic primer ministre francès com a candidat a batlle de Barcelona. Si finalment en Pere Lluís Huguet fa el pas i encapçala la llista de Ciutadans per Salou, els taronges hauran tancat una renovació profunda de la seva llista electoral en dos dels municipis més poblats de la Costa Daurada, com són Salou i Cambrils.

A Cambrils recentment han nomenat una gestora i tot apunta que l'alcaldable seria l'actual assessor dels taronges a l'ajuntament de Tarragona, Ángel Guillén. Pere Lluís Huguet és un dels promotors de la plataforma Llibertats, afí a Societat Civil Catalana però sense militància política, ja que com ell mateix ha explicat «no estic afiliat a Ciutadans».

"Acord solidari entre l'Ajuntament de Tarragona i l'Obra Social la Caixa" "CASTELLS: Dimiteix la Junta Directiva dels Xiquets del Serrallo"