Una persona, ferida amb cremades als braços i la cara a Sant Pere i Sant Pau

Els bombers van rebre l'alerta per incendi en un domicili a les 19.36 d'aquest dilluns 18 de febrer
L'incident es va produir al bloc Sant Pere del barri de Sant Pere i Sant Pau | Google Maps

 

Ensurt el vespre d'aquest dilluns 18 de febrer al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Passats dos quarts de vuit del vespre, Bombers va rebre un avís per un incendi en un domicili al bloc Sant Pere. L'incident va succeir a la cuina de l'habitatge i va resultar amb una persona ferida amb cremades a la cara i als braços per un aerosol, segons han explicat els bombers a aquest mitjà.

El ferit es troba en l'actualitat a l'Hospital Universitari Joan XXIII. Bombers va desplaçar fins a un total de quatre unitats al lloc dels fets i també van assistir el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), amb una ambulància, i diverses patrulles. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"AGENDA: 'Two Ladies or not Two Ladies', el nou cabaret musical arriba a Tarragona" "ÚLTIMA HORA: Dràstica mesura al Teatre Tarragona per un despreniment"