Els personatges de SésamoAventura i el Pare Noel visiten l'Hospital Joan XXIII

Un any més, el parc temàtic PortAventura World, a través de la seva fundació, se solidaritza amb les nenes i nens ingressats al l'hospital tarragoní, regalant somriures i obsequis.
Elmo, Coco i el Pare Noel lliuren un regal a una de les pacients de l'Hospital Joan XXIII. | Cedida

Aquest dimarts, els personatges de SésamoAventura han visitat l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona de la mà de la Fundació PortAventura. Enguany, Coco i Elmo han estat els encarregats d'omplir d'alegria i felicitat les cares dels nens i nenes ingressats a les plantes de pediatria i de maternitat del centre sanitar tarragoní.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Coco i Elmo han estat acompanyats en la seva visita pel Pare Noel i pel president de la Fundació PortAventura, Ramon Marsal. Tots ells han estat rebuts pel gerent territorial de l'ICS Camp de Tarragona, el Dr. Rafael Gracia, pel director de l'Hospital Joan XXIII, Dr. Albert Pons, i per la directora de processos assistencials, Dra. Rosaura Reig.

Elmo, Coco i el Pare Noel visiten un dels infants ingressats a l'Hospital Joan XXIII. | Cedida

Un any més, el parc temàtic PortAventura World, a través de la seva fundació, s'ha solidaritzat amb les nenes i nens ingressats a l'hospital tarragoní amb obsequis i regalant somriures.

Els personatges Coco i Elmo viuen a SésamoAventura, juntament amb altres personatges com Epi, Blas, Zoe i Triki, que altres anys també han visitat l'Hospital Joan XXIII gràcies a la inestimable col·laboració amb la Fundació PortAventura.

Els personatges de SésamoAventura i el Pare Noel, amb els professionals de l'Hospital Joan XXIII. | Cedida

L'Institut Català de la Salut, i l'Hospital Joan XXIII, en particular, han agraït a la Fundació PortAventura «la seva tasca», que gràcies a la solidaritat dels mateixos treballadors, que van col·laborar per il·lustrar les parets i els boxs de l'UCI pediàtrica i les urgències pediàtriques de l'Hospital.

"🏛 BONES NOTÍCIES: Ja es coneix quan es transformarà l'edifici de l'antic Banc d'Espanya" "💸El PSC de TGN fa un anunci sobre els pressupostos municipals"