Els Pets comencen la Gira 20/20 amb una versió dance de 'La vida és avorrida sense el teu cos'

Els de Constantí comencen aquesta setmana la nostàlgica Gira 20/20 a Manresa
Imatge promocional d'Els Pets | Judit Sabaté
 

Aprofitant el contacte virtual dels dies de confinament, en Lluís Gavaldà, des de Londres, va pensar que seria bona idea fer una versió lúdica i desenfadada d'un dels temes més populars i estimats del darrer disc d'Els Pets, 'La vida és molt avorrida sense el teu cos'. Tot d’una va engrescar el Joan-Pau Chaves i el seu talent, i així, de l'enyorança en va sortir aquesta 'nova' cançó casolana, amb un  ritme dance i cuinada a tres mil quilòmetres de distància i arrodonitda amb la col·laboració de Pavvla, la famosa cantant santcugatenca. 

Els Pets envien un missatge d'esperança i esperen que la canço sigui del gust del públic, i sobretot, «que us faci ballar, Els Pets hem enyorat molt els vostres cossos». I mentrestant, anuncien, encara que amb dos mesos i mig de retard, que ha arribat el moment del retrobament, l'inici de la nova gira.

Versió nova d'un dels últims himnes per estrenar la Gira 20 20 

Després de la culminació de la Gira SOM, el passat 30 de gener amb totes les entrades exhaurides a Molins de Rei, aquest pròxim divendres 24 de juliol els de Constantí comencen la Gira 20/20 a Manresa, al pati del Palau Firal. En ella, cadascun dels concerts farà una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup a través d'un recorregut cronològic de tota la discografia en una vintena llarga de cançons, algunes inèdites en directe des de fa molts anys.

Amb tot, el longeu grup de pop rock català desitja que les actuacions, més enllà d'això, siguin una petita festa per a celebrar amb els seus seguidors els suport que els han donat i el temps que han viscut aquests anys amb la banda sonora d'Els Pets acompanyant-los.

"Tarraco Romana: pas endavant per conservar la muralla en bones condicions" "Gran gest: La campanya solidària que ha recaptat diners per als hospitals de TGN"