El poeta tarragoní Adrià Targa guanya el Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia de Burjassot

Targa és llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona|El jurat ha estat format per guanyadors d'altres edicions
L'Adrià, content després d'haver resultat guanyador | Ajuntament de Burjassot
 

El poeta tarragoní i col·laborador de TarragonaDigital, Adrià Targa Ramos ha guanyat el primer premi de la XIX edició del Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia de Burjassot.

El jurat ha estat format enguany per Àngels Gregori Parra, que va guanyar el premi l'any anterior; Francesc Rodrigo Segura, que també va ser jurat la passada edició i Albert García Elena, que va guanyar també el premi fa dos anys.

L'obra, amb el títol de 'Canviar el cel', ha estat l'escollida pels tres membres del jurat i rebrà una dotació econòmica de 9.000 euros. El mateix alcalde de Burjassot, Rafa García, ha comunicat a Targa la notícia i, en els darrers mesos, s'iniciaran els procediments per poder fer el lliurament del guardó, així com l'edició i publicació de l'obra guanyadora.

"Prehistòria: Un estudi amb ànima tarragonina documenta avenços de fa 300.000 anys" "Tarragona es prepara pel Dia del Llibre sota la pressió del coronavirus"