NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

La Policia Portuària deté dos joves per presumptes robatoris en vehicles i vaixells al Port de Tarragona

Els dos lladres han estat identificats per la policia del Port, que els ha interceptat quan han tornat al lloc dels fets a recollir diversos objectes sostrets que havien amagat a les roques

 

La Policia Portuària ha detingut aquest dimarts dos joves de 18 i 19 anys que presumptament han causat destrosses en cotxes aparcats en les proximitats de l’edifici de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) durant la nit passada. Els presumptes delinqüents haurien robat a l’interior de sis cotxes, trencant les finestres dels vehicles, entre les dues i les quatre de la matinada d’aquest dimarts.

Els vehicles presentaven finestres trencades i altres destrosses per intentar robar objectes del seu interior i, en el cas de dos dels vehicles, per intentar arrancar el motor. Els dos presumptes delinqüents haurien intentat engegar-los sense èxit.

Així mateix, els presumptes delinqüents també haurien forçat alguns vaixells del Port Esportiu, situat a escassos metres de l’aparcament de l’APT. Els dos joves haurien comès diversos robatoris forçant les portes i escotilles dels vaixells, entre les quatre i les cinc de la matinada, i també n’haurien sostret objectes i aparells electrònics i de navegació

Operatiu policial conjunt amb els Mossos d'Esquadra

La Policia Portuària ha procedit a analitzar les imatges de les càmeres de seguretat i ha pogut identificar dues persones que entre les dues i les quatre de la matinada s’han introduït en l’aparcament situat a la part posterior de l’edifici de l’APT. Allà, han malmès els vehicles per robar en el seu interior. Al mateix temps, la policia del Port ha constatat que diversos dels objectes robats estaven ocults entre les roques que delimiten l’aparcament.

La Policia Portuària ha identificat els presumptes lladres, gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat. | Port de Tarragona

 

Un cop identificats els presumptes lladres, els agents han muntat un dispositiu de vigilància. Fruit d’aquest operatiu, a un quart de quatre de la tarda, la Policia Portuària ha detingut dos joves de 18 i 19 anys en el moment que intentaven endur-se part dels objectes robats, que estaven ocults entre la rocalla que envolta l’aparcament.

La Policia Portuària ha estat l’encarregada d’atendre i tramitar les denúncies dels propietaris dels vehicles, mentre que els Mossos d’Esquadra han assumit les dels propietaris de les embarcacions.

Tota l’operació dirigida per la Policia Portuària s’ha desenvolupat en col·laboració amb la policia autonòmica. Els Mossos d'Esquadra han realitzat una inspecció ocular, amb intervenció de la policia científica, i també s’han fet càrrec dels detinguts per posar-los a disposició policial.

"🌉 ATENCIÓ: Perill a la passera del riu Francolí, altre cop malmesa" "POLÍTICA: La proposta de Cs per conservar correctament el patrimoni de TGN"