El Port de Tarragona posa fre a les 'curses' de taxistes per captar clients dels creuers

Els responsables de 'Tarragona Cruise Port Costa Daurada' asseguren vetllar «perquè l'embarcament i desembarcament de passatgers es desenvolupi amb la màxima normalitat»
Alguns vianants s'han queixat de la situació i des del Port ja s'han adoptat mesures. | Laia Solanellas

 

La competència entre taxistes per a recollir turistes dels creuers està generant situacions d'un cert risc al passeig de l'Escullera. Tal com apuntaven aquest diumenge, 21 de juliol, usuaris de la xarxa social Twitter, «Alguns taxistes sembla que facin curses per l'Escullera». Així mateix, també demanaven que el Port de Tarragona intervingués en aquesta situació: «no ho podeu vigilar, Port?».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El responsable del Port de Tarragona, encarregat de la gestió de l'arribada de creuers, Jordi Sendra, ha assegurat al respecte que «els taxistes i els busos que van pel passeig de l'Escullera de sortida del creuer han de respectar la velocitat màxima indicada».

«Vetllen perquè es desenvolupi amb el mínim impacte per la ciutat»

Segons han apuntat a TarragonaDigital responsables de 'Tarragona Cruise Port Costa Daurada', (la marca mitjançant la qual el Port, i altres institucions del territori, impulsen Tarragona com a destí de creuers), «hem resolt aquest incident a través dels canals oficials habituals de coordinació entre els diferents agents públics i privats que intervenen en la recepció, transport i lleure dels passatgers de creuers».

Així mateix, també han explicat que «vetllem en tot moment perquè l’embarcament i desembarcament de passatgers es desenvolupi amb la màxima normalitat i amb el mínim impacte per a la ciutat i el barri del Serrallo, i en particular, en el passeig de l’Escullera».

I pel que fa a l'altra banda d'aquesta història, la del col·lectiu dels taxistes, Ramon Miró, president del Sindicat de Taxis de Catalunya a Tarragona, ha declarat que Â«som conscients que es dóna aquesta situació i per això cada setmana demanem als companys que no corrin».

"💩 REPUGNANT: 30 menors es colen en una piscina exclusiva a TGN i fan aquesta bretolada" "🔴 S'ha tallat l'N-340 a Tarragona per un accident"