El programa Primavera Jove de Tarragona ofereix una setantena d'activitats

La programació, que s'ha presentat avui, començarà el pròxim 2 d'abril i s'allargarà fins al 20 de juny
La Primavera Jove iniciarà les seves activitats el pròxim 2 d'abril. | Mauri

El programa Primavera Jove 2020 compta enguany amb una setantena d’activitats, que se celebraran entre 2 d’abril i el 20 de juny i que contemplen totes les àrees que interessen als joves. En la presentació que s'ha fet aquest matí a l'Ajuntament de Tarragona, s'ha explicat que d'una banda s’ofereixen 44 tallers, cursos i sessions formatives i lúdiques i d’altra banda 26 actes, espectacles i exposicions.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Segons el tinent d’alcalde de Joventut, Hermán Pinedo, «avui presentem una nova temporada d’activitats educatives i culturals ben atractiva on destaquen el bloc d’activitats educatives al voltant del clima i la perspectiva de gènere, dos temes d’absoluta actualitat i que preocupen tant als i les joves que n’hem de seguir l’exemple i donar-los espais de debat». Les activitats són totalment gratuïtes, un fet amb el qual, segons ha comentat Pinedo, «volem afavorir especialment la curiositat i la creativitat de les persones joves en les propostes que s’exposen i a la vegada promoure nous espais i formes de participació a mida».

Ana Polo i Oye Sherman, plat fort de la Zona Cultura Kesse

Pel que fa a les propostes de Zona Cultura Kesse, que es fan cada divendres a les nou del vespre, s’ofereix, també a la primavera, un interessant cartell d’espectacles d’autors joves i de molta qualitat que van des dels monòlegs fins a la cultura urbana. Cal destacar, la nit del 22 de maig, amb Ana Polo i Oye Sherman, duet artístic format per aquestes artistes del món televisiu i radiofònic. Ana Polo és periodista i ha treballat de guionista, locutora i reportera a diversos programes de RAC1, Catalunya Ràdio i TVE. Oye Sherman és el pseudònim de la humorista i guionista Maria Rovira, forma part de l’equip de l’Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio.

Totes les activitats van dirigides a nois i noies d’entre 12 i 35 anys, tot i que la majoria s’orienten en la franja dels 12 als 17 anys. En les 44 propostes formatives, l'oferta és de 1.500 places aproximadament, mentre que les dels actes culturals arriben gairebé a les 4.000. Les activitats tindran lloc a l’Espai Jove Kesse, l'espai de referència dels joves de la ciutat. Les inscripcions es podran fer a partir del 19 de març a la pàgina web de Tarragona Jove.

"🎒 Joves emigrats sols a TGN comparteixen activitats amb alumnes del Martí i Franqués" "🎼AGENDA: La percussió torna a omplir el Serrallo de música per Setmana Santa"