Ivan Luna i Andrea Hidalgo, Rei Carnestoltes i Concubina del Carnaval de Tarragona 2021

Pertanyen a les comparses Colours Fantasy i Disc45

El Carnaval de Tarragona 2021 ja té Rei Carnestoltes i Concubina. El Mercat Central tarragoní ha acollit la presentació dels nous reis del carnaval tarragoní a partir del pròxim any. Tots dos rellevaran a l'Edgar Ordoñez i la Bianca Garcia, qui van començar el seu regnat aquest mes de febrer..

Els reis del Carnaval de Tarragona

El Carnaval de Tarragona 2021 serà el del 40è Rei Carnestoltes de la ciutat. Aquesta responsabilitat serà per l'Ivan Luna, membre de la comparsa Colours Fantasy guanyadora del Carnaval 2020 de Tarragona. Al Rei Carnestoltes, l'acompanyarà la 27a Concubina del carnaval tarragoní, que serà l'Andrea Hidalgo, de la comparsa Disc45, que va quedar en segona posició del concurs.  En la situació d'incertesa per la pandèmia del coronavirus i, depenent de la seva evolució arreu del món, tots dos coincideixen en el fet que puguin fer un carnaval «amb tota la normalitat».

L'Ivan Luna i l'Andrea Hidalgo prendran el relleu del XXXIX Rei Carnestoltes, Edgar Ordoñez, i la seva Concubina, Bianca Garcia. Tots dos van començar el seu regnat el passat 19 de febrer, en fer la seva primera aparició pública el dia de la Gala del Rei, la Concubina i els Sèquits per donar el tret de sortida al seu regnat.

"Feta la llei, feta la trampa: Així penjarà Tarragona la bandera LGTBIQ a l'ajuntament" "Tarragona: Posen en funcionament les línies d'autobús fins a les platges"