Li roben el mòbil mentre està ingressat a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona

El pacient es va absentar per anar al lavabo quan van entrar a la seva habitació per robar-li el mòbil
Imatge de la façana de l'hospital de Santa Tecla de Tarragona. | Àngel Ullate

 

L'estança a un hospital mentre s'està ingressat es fa llarga i tot element és útil per fomentar la distracció i fer passar més ràpidament l'estada al centre. Normalment l'opció més recurrent és el telèfon mòbil, però hi ha una persona que fa dos mesos que està ingressada que se li ha acabat la distracció amb el telèfon. Aquest divendres 7 de juny, a un home veí de Vila-seca que està ingressat a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona, li van robar el mòbil de l'habitació.

Li roben el mòbil a un pacient ingressat

Els fets van tenir lloc quan el pacient va abandonar l'habitació només per uns moments menter aprofitava per anar al bany. El pacient fa dos mesos que està ingressat i no té cap company d'habitació. Per tant, el fet d'estar sol i provoca que qui va robar-li el mòbil havia de ser una persona externa. En el moment que el pacient va marxar de l'habitació el lladre o lladres van entrar a l'habitació i li van robar el telèfon mòbil.

El robatori ha tingut lloc a l'Hospital Santa Tecla de Tarragona

Davant els fets, la filla de la víctima va denunciar el robatori a les xarxes socials expressant que creu que ha hagut de ser alguna persona familiar del d'algun pacient de l'Hospital de Santa Tecla perquè «tot va succeir fora de l'horari de visita». La filla ha donat a conèixer el cas per conscienciar els usuaris de l'hospital dels fets.

També et pot interessar:

"El Parc Central de Tarragona dóna la benvinguda a l’estiu" "ATENCIÓ: Investiguen dos joves de TGN per un presumpte delicte d'odi"