El youtuber Roc Massaguer explicarà les claus de les xarxes socials a Tarragona

Es tracta d'una xerrada anomenada «Per què petar-ho a YouTube» i tindrà lloc aquest dimecres a les 17.00 hores a l'espai Kesse
Roc Massaguer explicarà a l'espai Kesse de Tarragona les claus per petar-ho a les xarxes socials. | Eduard Sedó

 

El youtuber Roc Massaguer explicarà aquest dimecres a Tarragona les claus per «petar-ho» a les xarxes socials. Serà en el marc d'una xerrada que se celebrarà a l'espai Jove Kesse, dins de la programació de l'Estiu Tarragonajove. Massaguer explicarà què suposa i com s'aconsegueix triomfar a YouTube i repassarà els inconvenients i els avantatges que s'ha trobat en el camí. A més, analitzarà els canals o continguts dels assistents i buscarà nous continguts buscant les idees més transgressores. 

Roc Massaguer explicarà a Tarragona les claus de YouTube

L'Estiu Tarragonajova oferirà aquest dimecres a la tarda un taller que s'endinsarà en l'univers de YouTube. L'encarregat de formar i informar els assistents serà el youtuber Roc Massaguer. «Per què petar-ho a YouTube?» és el nom de la xerrada, que se centrarà en què suposa i com s'aconsegueix triomfar a la xarxa. També repassarà els avantatges i inconvenients del camí i analitzarà els canals o continguts dels assistents al taller. A partir d'aquests, després, crearà nous continguts buscant les idees més originals. 

Massaguer és conegut a YouTube sota el nom d'Outconsumer i compta amb gairebé 800.000 seguidors. Un altre dels objectius de la seva xerrada serà explicar com ha evolucionat la plataforma i com és possible treure un rendiment econòmic a partir de vídeos i contingut. 

De periodista esportiu a youtuber

Roc Massaguer va exercir de periodista esportiu durant més d'una dècada. Ho va fer principalment al portal web d'ABC, fins que l'any 2010 va endinsar-se en la plataforma de vídeos més famosa del món. Allà va començar a penjar vídeos al seu canal i va convertir-se en referent de l'escena dels videojocs. 

També et pot interessar:

"🚖 PROBLEMA: 'Curses' de taxistes per captar clients amb l'arribada de creuers a TGN" "💩 REPUGNANT: 30 menors es colen en una piscina exclusiva a TGN i fan aquesta bretolada"