Les càmeres ja filmen a Tarragona: la Part Alta, seu d'un nou rodatge publicitari

Tècnics, actors i artefactes es deixen veure pels voltants de la plaça de la Font | L'espot, d'una empresa de pagament per internet
Imatge del rodatge, entre els carrers d'en Salinas i Sant Domènec, a Tarragona | TarragonaDigital

Malgrat la pandèmia, Tarragona continua sent pol d’atracció de rodatges, parada i fonda d’espots publicitaris i bressol de produccions audiovisuals de tota mena. Aquell ‘no sé què’, la bellesa dels seus carrers, platges i instal·lacions diverses la fan especial, valorada i, evidentment, la proximitat amb la capital barcelonina —seu d’una potent indústria audiovisual— doten l’antiga Tàrraco d’un plus d’atractiu i facilitats.

Precisament, les càmeres han tornat a rodar a la Part Alta tarragonina on s’hi han pogut veure, entre el carrer d'en Salinas, el carrer de Sant Domènec i la plaça de la Font, equips de tècnics, actors i artefactes cinematogràfics de tota mena. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, es tractaria de l’enregistrament d’un anunci de la companyia PayPal, tot i que des de la Tarragona Film Office no n’han volgut revelar més detalls i només han confirmat que és un espot «per a una empresa de pagament per internet». Sigui com sigui, la ciutat suma una nova producció, un nou registre del seu encant. Ara, restem a l’espera de veure'l a les nostres pantallles!

"Tarragona i els hostalers lluitaran contra els efectes de la pandèmia en el sector" "El reconeixement que vol aconseguir Tarragona per atraure més turisme"