Sant Pere i Sant Pau cancel·la la revetlla de Sant Joan i proposa passar-ho a l'octubre

L'associació de veïns està estudiant diferents fórmules per poder mantenir les activitats de les firetes | La Floresta també ha suspès la seva festa

L'associació de veïns del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau s'ha reunit, aquest dimecres, 10 de juny, per tractar el futur de les tradicionals festes de Sant Joan que es duen a terme a la zona. Luis Trinidad, president de l'entitat, ha avançat, en un comunicat a la pàgina de Facebook de l'entitat, que «hem decidit cancel·lar aquestes festes». 

L'entitat veïnal està estudiant, segons ha explicat Trinidad, «traslladar la celebració al primer cap de setmana del mes d'octubre». «Ara bé», ha puntualitzat Luis Trinidad, «sempre que la situació sanitària ho permeti».

Salvar «les firetes»

Així mateix, l'associació de veïns ha avançat que, «perquè els més petits puguin gaudir», estan estudiant, conjuntament amb l'Ajuntament de Tarragona i el gremi de firaires, portar «alguns elements de les firetes». Si finalment qualla aquesta opció seria, segons el president de l'entitat, «vetllant per la seguretat i amb les mesures de prevenció necessàries, de cara als usuaris». 

Trinidad ha volgut puntualitzar que «hem pres aquesta decisió, de mirar d'ajudar als firaires, perquè s'estan veient afectats per la situació actual, fa més de tres mesos que no treballen i tots tenen una família a alimentar. Les firetes són el seu mode de vida i de supervivència». 

La Floresta també suspèn les seves festes

Així mateix, l'associació de veïns del barri tarragoní de la Floresta també ha decidit cancel·lar la festa veïnal que realitzen el primer cap de setmana del mes de juliol. Segons han apuntat, també en un article penjat a la seva pàgina de Facebook, estan treballant «diferents alternatives i valorant, dins l'estat en què ens trobem, que puguem fer la festa en altres dates i sempre amb totes les garanties de seguretat». 

"La dràstica decisió de l'alcalde Ricomà per treballar «al 100%» per Tarragona" "TGN engega una nova campanya plena d'activitats, sortejos i promocions als comerços"