Arriba a Tarragona 'Starraco Wars', una fira d'Star Wars

Se celebrarà el cap de setmana del proper 1 i 2 de desembre
Una imatge de diversos participants en l'anterior edició d'Starraco Wars al Palau de Congressos de Tarragona. | Cedida

 

La Guerra de les Gal·làxies retorna aquest desembre a la ciutat de Tarragona. 'Starraco Wars', una fira sobre la conegudíssima nissaga cinematogràfica 'Star Wars', tornarà a celebrar-se després que el 2017 se'n fes la primera edició. Al voltant d'aquest fil s'hi podran trobar desenes d'activitats, i és que la fira, que es farà al Palau de Congressos de Tarragona, arriba amb novetats respecte a l'edició de l'any passat.

Des d'un concurs de 'cosplay' fins a artistes gràfics, passant per dues exposicions, coreografies amb sables làser, tallers infantils, sorteig de regals o 'retrogaming' són algunes de les activitats programades de què podran gaudir aquells que visitin l'esdeveniment entre l'1 i el 2 de desembre.

'Starraco Wars', una cita anual amb caràcter benèfic

Ja durant la celebració d'aquesta fira, 'Starraco Wars', durant el 2017, quan hi van participar fins a 5.000 persones, es va dir que la cita seria anual. L'èxit de participació, però, els va empènyer a millorar les activitats que s'ofereixen en aquesta fira. A banda de les diverses novetats anunciades, les entitats organitzadores ja han avançat que hi haurà «sorpreses» i que s'amplia el «ventall d’actors internacionals i de doblatge».

Tot i que se celebra al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, la fira 'Starraco Wars' va néixer sota l'aixopluc, a nivell d'organització, de l’Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2-T4. Enguany, també s'hi suma Tangerin Works, d'artistes de cosplay i armadures. La convenció també compta amb la col·laboració de l’organització sense ànim de lucre 'Star Props', una entitat que es dedica a les exposicions i esdeveniments, i en especial les que formen part de l’univers 'Star Wars'.

Amb tot, les entrades tindran un cost de vuit euros, cinc per a canalla, i es podran adquirir a través de la plataforma 'online' Atrapalo, i properament a les botigues GASCO de Tarragona i de Tortosa. El seu preu es destinarà a dues entitats que lluiten contra les malalties rares que afecten als més menuts: es tracta de l'Associació Sanfilippo de Barcelona i l'associació ACE Cistinosi, situada als Muntells, a les Terres de l'Ebre.

"Bones sensacions en la V Trobada de Comissions i Business Partners de l'AEQT" "ATENCIÓ: Ferit un motorista en un accident a Tarragona"