Stella Beazzuti, guanyadora de la sisena edició de la Women Race Tarragona

Més de 2.000 persones han participat en la tradicional cursa organitzada per El Corte Inglés | Els beneficis obtinguts aniran destinats a l'Associació Espanyola contra el Càncer
Stella Beazzuti, Gloria Cristina Carvajal i Júlia Suárez van completar el podi d'honor de la sisena edició de la Women Race Tarragona. | Facebook/Women Race Tarragona

Tarragona ha acollit aquest diumenge, 20 d'octubre, la sisena edició de la Women Race, la cursa organitzada pel centre comercial El Corte Inglés. Els beneficis obtinguts amb aquesta jornada de competició aniran destinats a l'Associació Espanyola contra el Càncer.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La cursa ha comptat amb més de 2.000 participants fet qualificat, per part dels organitzadors, com un èxit rotund. La participació masculina, enguany, ha triplicat la xifra de l'anterior edició, fins a arribar als 349 homes que tenien previst prendre la sortida. La guanyadora ha sigut Stella Beazzuti i han completat el podi Gloria Cristina Carvajal i Júlia Suárez. 

«No corres per guanyar una cursa, corres per vèncer una malaltia»

Entre l'equipament, que costava 9 euros, hi havia un mocador contra el càncer i una samarreta de color rosa, tots dos símbols de la lluita contra el càncer de mama. El lema era «No corres per guanyar una cursa, corres per vèncer una malaltia». La cursa, de cinc quilòmetres, s'ha dut a terme al voltant dels carrers del centre de la ciutat.

L'Associació Espanyola contra el Càncer integra pacients, familiars, voluntaris i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes d'investigació oncològica. 

"🇬🇧 Brexit: incertesa i neguit entre els tarragonins que resideixen al Regne Unit" "🔴Així ha sigut la manifestació d'agraïment a la policia a TGN: «Vosaltres sou la nostra policia!»"