NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Tanca la botiga Vins i Licors Jové de la Part Alta de Tarragona

Els propietaris seguiran a la botiga que ja tenen a l'avinguda Catalunya

Un altre comerç històric tanca al centre de Tarragona. Es tracta de la botiga Vins i Licors Jové, ubicada al carrer Major número 4, a la Part Alta, des de feia més de 30 anys. Segons apunta el 'Diari Més', no tanquen el comerç a causa de la crisi del coronavirus, sinó que la decisió ja estava presa anteriorment i simplement s'ha avançat. De fet, els propietaris tenen una altra botiga al número 26 de l'avinguda Catalunya, la qual continuarà oberta.

Vins i Licors Jové es va instal·lar al carrer Major de Tarragona l'any 1983, i el propietari apunta que el tancament es deu a un «cúmul de circumstàncies». Destaca que, a diferència d'altres sectors com el tèxtil, en el sector del vi la gent busca assessorament, així que no s'ha vist afectat per aquest factor. Tot i que ha anat veient com al llarg dels anys el tipus de clients ha anat variant, destaca els canvis en l'origen dels turistes que, apunta, ara tenen menys capacitat adquisitiva.

"Últims dies per participar en el concurs literari del Port de Tarragona" "Bones notícies per la Sala Trono de TGN tot i l'estat d'alarma"