Engeguen un web oficial que recull tots els ajuts per a empreses i autònoms esquitxats pel coronavirus

L'organisme públic Tarragona Impulsa agrupa les mesures municipals, nacionals i estatals
Tarragona Impulsa ofereix línies d'ajuts a les empreses. | Cedida

Empreses i autònoms de Tarragona ja disposen d'una pàgina web oberta que agrupa i recull tots els ajuts econòmics que tenen a la seva disposició a escala municipal, nacional i estatal. L'organisme públic, que depèn de l'Ajuntament de Tarragona, ha activat el portal per facilitar les eines «de suport a tots els negocis obligats a tancar o que vegin reduïda la seva facturació» per l'onada expansiva de la crisi del coronavirus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Més del 90% dels petits comerços i autònoms de la ciutat han vist trontollar el seu futur immediat per aquesta raó, segons ha fet públic aquest mateix dijous la patronal PIMEC. Entre les mesures locals més rellevants, totes elles decretades per l'Ajuntament de Tarragona, destaquen l'anul·lació del cobrament de les taxes de les terrasses i la brossa, la garantia de pagament a tots els treballadors d'empreses contractades pel consistori o l'endarreriment indefinit del cobrament d'impostos, tot plegat fins que es normalitzi la situació.

"📱💻 Tres estudiants tarragonins creen un aplicatiu per coordinar voluntariat" "👦 La iniciativa que ha pres la xarxa de centres cívics de Tarragona pels més petits"