Tarragona recupera la passera de Santa Tecla, arrossegada i malmesa després dels temporals

La Brigada Municipal n'ha reparat l'estructura, i l'ha netejada i pintada | Demà dimarts, 21 de juliol, tornarà a estar operativa
La Brigada Municipal n'ha reparat l'estructura, i l'ha netejada i pintada | Ajuntament de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona ha recol·locat la passera del riu Francolí, que uneix les dues ribes just per sota del pont de Santa Tecla, després que fos arrossegada pels darrers temporals. «Es tracta d’un pas útil per a senderistes i passejants que uneix el centre i ponent en els recorreguts del riu i l’anella verda. Òbviament caldrà treballar molts més punts de trobada i més ambiciosos, però aquest calia recuperar-lo», ha explicat el conseller de Territori tarragoní, Xavi Puig.

Finalitzada la neteja de la llera del riu, la Brigada Municipal ha reparat l’estructura de fusta de la passera de Santa Tecla, l’ha netejada i pintada, i entre avui i demà estarà enllestida per tornar a ser utilitzada per vianants i ciclistes.

"Per fi: Tarragona saneja la plaça dels Infants després d'anys de deixadesa" "Tots els detalls: Tarragona prepara un 'Sant Jordi' alternatiu en plena incertesa"