Tot a punt per al TEDxTarragona 2020: 'Qüestió de temps'

La venda d'entrades iniciarà el 19 de setembre a partir de les 19.00 hores i l'aforament serà limitat

Des de la primera edició l'any 2015, el TEDxTarragona s'ha convertit l'espai ideal per difondre idees innovadores i inspirar el canvi. Amb el suport de Repsol, entre altres patrocinadors, s'ofereix una jornada única d'interacció, idees i converses estimulants amb una comunitat molt àmplia i diversa.

El pròxim 10 d'octubre, els assistents tindran l'oportunitat d'assistir a xerrades en les quals gaudir dels punts de vista de científics, músics, escriptors o historiadors entre molts d'altres.

Malaudarament, ara mateix les reunions de gran quantitat de persones comporten molts riscos. Així que després de l'obligat canvi de dates arran del confinament al març, l'equip de TEDxTarragona ha invertit totes les seves forces en preparar una edició diferent però també molt i molt especial en diferents sentits.

La venda d'entrades iniciarà el dia 19 de setembre a partir de les 19.00 hores i l'aforament serà més baix que altres anys per motius evidents. Per tant, l'organització del TEDxTarragona avisa de què els qui vulguin assistir a la jornada hauran de ser ràpids!

Com és necessari, es tindrà en compte la distància física entre tots els assistents, però també es garantirà la connexió de l'audiència amb els continguts de les xerrades.

Per aquest motiu, s'ha preparat un protocol de seguretat que farà compatible les precaucions sanitàries amb el que és el principal motiu del TEDxTarragona: difondre idees per Tarragona i des de Tarragona.
 

"Actes i horaris: El programa de Santa Tecla d'avui divendres, 18 de setembre" "Vídeo: El TradiTrenet porta la música de Santa Tecla als barris de Tarragona"