El transport públic de Tarragona serà gratuït per als infants fins als 12 anys

L’actual Targeta de Transport Escolar continuarà funcionant per a la franja dels 13 als 16 anys
Els nens de fins a 12 anys tindran l'autobús gratuït | ACN

Des d'aquest dimecres, 1 de juliol, els infants d'entre 4 i 12 anys usuaris de la Targeta de Transport Escolar (TTE) passen a ser usuaris de la targeta T12 de l'Autoritat del Transport al Camp de Tarragona, que garanteix viatges il·limitats i gratuïts per als infants d'aquesta franja d'edat. Així ho ha confirmat aquest dimecres l'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT).

Les famílies que vulguin obtenir la targeta T12 l'haurà de sol·licitar als Centres d'Atenció al Client de l'EMT, al carrer de Soler número 41 o a l'Estació d'Autobusos, ubicada a la plaça Imperial Tarraco. No és necessari que aquesta targeta es renovi de manera anual, sinó que és vigent fins que l'infant compleix els 13 anys. 

Pel que fa als infants dels 13 als 16 anys, es manté vigent l’actual Targeta de Transport Escolar, que té un preu de 10 euros l’any, amb la novetat que enguany serà valida tots els mesos de l'any, inclosos juliol i agost, i que sí que s’ha de renovar anualment.

Jordi Fortuny, president de l’EMT, assegura que aquesta mesura suposa «un pas més que ens referma en la voluntat de fer de Tarragona una ciutat més sostenible, cívica i amable. Millorar les condicions d’accés al servei públic de transport significa també millorar la qualitat de vida i la mobilitat de tots els ciutadans i ciutadanes de Tarragona».

"Nou tancament: Una centenària botiga de Tarragona abaixa la persiana" "Vídeo: 'Tarragona, la teva història', la nova campanya turística de Tarragona"