Últims dies per participar al concurs literari del Port de Tarragona

El concurs literari organitzat pel Moll de Costa està actiu a les xarxes socials i proposa adaptar la llegenda de Sant Jordi al confinament
Últims dies per a participar en el concurs literari del Port de Tarragona a través d'Instagram | Cedida

El Port de Tarragona va organitzar un Sant Jordi virtual replet d'activitats lúdiques i culturals dirigides a dinamitzar a petits i grans en una diada tan especial. Una de les propostes encara està activa, aprofita els últims dies per poder participar en el concurs literari organitzat per Moll de Costa. La data límit per publicar un conte o una història és el pròxim 1 de maig, a les 23.59 hores.

La “versió confinada” de la llegenda de Sant Jordi 

L'objectiu d'aquesta activitat és el de proposar una versió confinada i diferent de la llegenda de Sant Jordi. Només es necessita imaginació i ganes d'escriure, per donar-li una punta de vista diferent de l'actual llegenda que tots coneixem. Una manera d'aprofitar l'univers virtual per a fer-nos sentir més a prop els uns dels altres.

El concurs de narrativa curta està actiu a través de la xarxa social Instagram i va dirigit als joves d'entre 8 i 18 anys, perquè s’animin a escriure un petit text des d'una perspectiva original, buscant que la imaginació i les ganes de viure històries diferents siguin els protagonistes. 

Què cal fer per participar? 

La proposta ha de ser un relat breu de 150 a 250 paraules de la coneguda temàtica, però des d’un punt de vista diferent “Sant Jordi, la princesa i el drac, què farien ells confinats?”. El text s'ha de publicar i enviar als comptes d’Instagram de Moll de Costa (@molldecosta) i del Port de Tarragona (@PortdeTarragona) a través del hashtag #SantJordiconfinat2020. 

Per acabar de completar la participació haureu d'enviar un correu electrònic a preminarrativa@porttarragona.cat - un cop feta la publicació a Instagram-, a l’assumpte del missatge hi ha de constar: Sant Jordi Confinat 2020 i en el cos del text el títol de l’obra, que coincidirà amb el que heu posat a la publicació de la xarxa social. Així com, les dades de l’autor/a, nom, cognoms, edat, DNI, adreça, telèfon i correu electrònic. En cas de ser necessari, les dades de la persona representant legal: nom, cognoms, edat, DNI, adreça, telèfon i correu electrònic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moll de Costa - Port Tarragona (@molldecostaporttarragona) on Apr 24, 2020 at 8:53am PDT

Quatre categories de premis

El concurs està dividit en quatre categories, de 8 a 10 anys, d’11 a 12 anys, de 13 a 15 i de 16 a 18. Els relats guanyadors per cada categoria s’enduran uns auriculars sense fils, un lot de llibres i una visita en “golondrina” per a les persones guanyadores i dues persones acompanyants cadascun. 

Recordeu que per participar, la data límit per publicar el conte o la història és el pròxim 1 de maig, a les 23.59 h. El veredicte es farà públic el divendres 15 de maig de 2020, mitjançant les diferents xarxes socials del Moll de Costa i del Port de Tarragona (Facebook, Twitter, Instagram, principalment). També podeu consultar les bases senceres del concurs en aquest enllaç.

"Bones notícies per la Sala Trono de TGN tot i l'estat d'alarma" "Novetats al capdavant del Museu d'Història de Tarragona"